İçeriğe geç

Cengiz Ergün Hangi Takımlı

Manisa FK’yı kim kurdu?

31 Temmuz 2019 tarihinde, siyah-beyaz arma ve Manisa Futbol Kulübü ismiyle Manisa’nın en önemli futbol takımı olan kulübümüz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetiminin girişimleriyle yeni başarılara ve yeni şampiyonluklara kucak açmıştır.

Cengiz Ergün kimdir, nerelidir?

1960 yılında Manisa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa’da tamamladıktan sonra Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Askerliğini yaptıktan sonra kendi şirketini kurdu. Serbest inşaat müteahhidi olarak çalıştı.

Manisa FK belediyenin mi?

Kulüp, 1994 yılında Manisa Belediye Spor Kulübü’nün bir şubesi olarak kurulmuş ve 2011-2012 sezonunda bölge amatör liginde mücadele etmeye başlamıştır.

Manisa FK başkanı kim?

Manisa Futbol Kulübü | Başkanımız Mevlüt Aktan, bugün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Mali ve Seçim Genel Kurulu sonucunda TFF’nin yeni başkanı oldu…

Manisa FK ligde kaçıncı?

TFF 1.LigManisa FK / Lig

Bodrum FK kimin?

Süper Lig Yolu® | 📲 #Bodrum FK sahibi Ali Şafak Öztürk’ün #Çorum FK maçında verilmeyen 2 penaltı sonrası katkısı!

Manisa hangi belediyeye ait?

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa ilinin büyükşehir ilçelerini yöneten büyükşehir belediyesidir.

Manisa büyükşehir ne zaman oldu?

2012 yılında 6360 sayılı kanunla büyükşehir statüsüne kavuşmuştur.

Ferdi Zeyrek Manisa kimdir?

Bursa Uludağ Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kendi mimarlık ve iç mimarlık şirketini kurdu. Yedi yıl boyunca Manisa Mimarlar Odası başkanlığı yaptı. 2012-2014 yılları arasında Manisaspor yönetim kurulu üyeliği yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi meclis üyeliği yaptı.

Manisa FK ne demek?

Manisa Futbol Kulübü – Resmi Web Sitesi.

Sabah FK ne zaman kuruldu?

8 Eylül 2017Sabah FK / Kuruluş yılı

Manisa FK nasıl kayıt olunur?

Kayıt yaptırmak isteyen futbol adayları, kayıt bilgileri için Tevfik Lav Spor Tesislerimizdeki Kayıt Ofisine başvurabilir veya detaylı bilgi için 0539 815 45 00 numaralı telefonu arayabilirler.

Taner Kestaneci kimdir?

Süper Lig’den Süper Amatör Lig’e düşen Manisaspor’da olağanüstü genel kurulda tek aday olarak seçilen Taner Kestaneci, kulübün yeni başkanı oldu. Mevcut başkan Ümit Atlı’nın aday olmadığı kongrede, yeni yönetimde çeşitli kulüplerden isimlerin yer alması dikkat çekti.

Manisa’yı kim kurdu?

Bölgede bilinen ilk yerleşim yerleri Gediz ve Bakırçay vadilerinde kurulan Hermessos ve Kaikos veya günümüzdeki adıyla Tantalis (Manisa) ve Thyateira’dır (Akhisar). Manisa’nın Yunanistan’ın Tesalya bölgesindeki Pelion yakınlarından göç eden Magnetler tarafından kurulduğu tahmin edilmektedir. M.Ö.

Sabah FK ne zaman kuruldu?

8 Eylül 2017Sabah FK / Kuruluş yılı

Manisa FK ne demek?

Manisa Futbol Kulübü – Resmi Web Sitesi.

Manisa ne zaman küme düştü?

Bu oyuncularını büyük takımlara kaptırdıktan sonra sıkıntıya giren Manisaspor, 2007-2008 sezonunda küme düştü. 2007/08 sezonu sonunda Süper Lig’den düşen Manisaspor, 2008/09 sezonunda 1. Lig şampiyonu olarak tekrar Süper Lig’e yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir