İçeriğe geç

Mustafa Hakkulu Bulundu Mu

Adana Mustafa Hakkulu bulundu mu?

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede cesedin 13 Aralık’tan beri kayıp olan otomobil yedek parça satıcısı ve üç çocuk babası Mustafa Hakkulu’ya ait olduğu belirlendi.

Mustafa Hakkulu’ya ne oldu?

🕹Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık 2023’te kaybolmasından 11 gün sonra silahla öldürülmüş halde bulunan 35 yaşındaki Mustafa Hakkulu’yu öldürdüğünü itiraf eden İsa Dumlu ve suç ortağı Yüksel Ürün, “tasarlayarak adam öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi!28 Haziran 2024

Mustafa Hakkulu’nun cesedi nerede bulundu?

DHA’nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Postkabasakal ilçesinde meydana geldi. Tarladan evine dönen çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir adamın cesedini gördü. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Müge Anlı’da Mustafa Hakkulu bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ailesi tarafından aranan ve 13 Aralık’tan bu yana kayıp olan Mustafa Hakkulu, başından silahla vurulmuş halde dere yatağında ölü bulundu.

Mustafa Hakkulu’nun katili kim?

Müge Anlı’nın programında günlerdir aranan ve dün cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu’nun yakın arkadaşı İsa Dumlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Dumlu, “Karıma kötü şeyler söyledi, ben de onu öldürüp köprüden attım” dedi.

Mustafa Hakkulu ne zaman kayboldu?

Mustafa Hakkulu cinayetinde neler yaşandı? Mustafa Hakkulu olayında neler yaşandı? İşte detaylar… Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü gizemli bir şekilde kaybolan üç çocuk babası Mustafa Hakkulu’dan haber alınamadı. Ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvuruda bulundu.

Muge Anlı İsa Mustafa’yı neden öldürdü?

Cinayet itirafı canlı yayınlandı. Mustafa Hakkulu’nun arkadaşı İsa Dumlu, Müge Anlı ve Tatlı Sert canlı yayınında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Eşimin kendisine ağza alınmayacak şeyler söylediği için onu öldürdüğünü söyledi. İsa Dumlu cinayet silahının kendisinde olduğunu açıkladı.

Mustafa Hakkulu nerede?

CANLI YAYIN İTİRAF Hakkulu’nun cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edilerek Kozan’ın Yüksekören ilçesinde toprağa verildi.

Umut Demirer bulundu mu?

Niğde sınırları içerisinde kaçırılan ve 6 gündür kayıp olan 23 yaşındaki Umut, yapılan yayının ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Yılmaz’a ne oldu?

20 Şubat 1979’da vefat eden Mustafa Yılmaz, 20 Şubat 2024’te hayatını kaybetti. 20 Şubat 1979’da defnedilmesinden üç yıl sonra köyde tekrar görülen Mustafa Yılmaz’ın… Bigadiç Adalı mahallesi sakinleri genellikle oruç tutardı.

Mustafa Hakkulu nerede?

CANLI YAYIN İTİRAF Hakkulu’nun cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edilerek Kozan’ın Yüksekören ilçesinde toprağa verildi.

Adana’nın kurucusu kimdir?

M.Ö. Yaşayan kabilelerin Danuna adını taşıdığı söylenir. Bir efsaneye göre gök tanrısı Uranüs’ün Adanus ve Sarus adlı iki oğlu savaşarak Adana yakınlarına gelmişler ve kurdukları şehre Adanus adını vermişlerdir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Aile Mahkemesi Ihtisas Mahkemesi Midir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir