İçeriğe geç

Alize Angora Gold Ne Örülür

Alize Angora Gold ile ne örülür?

Atkı, kazak, bere, şal, yelek, kazak ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. %80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır. Üretici 3-6 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örülmesini önermektedir.

Alize Cotton Gold iple ne örülür?

Motif örgü: Alize Cotton Gold ile motifli hırkalar, yelekler, kazaklar ve çantalar örebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde bu iplik mevsim geçişlerinde veya yaz aylarında giymek için uygundur. Atkı ve bere: Alize Cotton Gold ile ince, yumuşak ve sıcak atkılar ve bereler örebilirsiniz.

Angora ip kaç numara tığ ile örülür?

Üretici 3-6 numara şiş veya 2-4 numara tığ ile örmenizi öneriyor.

Alize Lanagold kaç numara şişle örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 240 metredir. Üretici firma 4-6 numaralı şişlerle örmeyi öneriyor. Örgü için ne kadar ipe ihtiyaç olduğunu hesaplayıp, gerekirse bir parça daha almanızda fayda var.

Alize Angora Gold 168 hangi renk?

ALİZE ANGORA GOLD 168 Kış Beyazı

Alize Cotton Gold kaç numara şişle örülür?

Üretici 3,5–5 numaralı şiş veya 2–4 ​​numaralı tığ ile örmenizi öneriyor.

Alize ip tüylenme yapar mı?

Tüy dökmez, çamaşır makinesinde yıkanabilir.

Alize Cotton Gold yazlık ip mi?

Örgü severlerin yaz aylarındaki kurtarıcısı Alize Cotton Gold, nefes alan pamuklu yapısıyla örgülerinizde konfor sağlarken, crop, bluz, kimono ve mayo gibi yazlık kıyafetleri örerken de ferahlık elde edebilirsiniz.

Alize Cotton Gold nedir?

Alize Cotton Gold, örgü severlerin en çok tercih ettiği örgü iplerinden biridir. Kalitesini kanıtlamış ve klasikler arasında yerini almıştır. Pamuk-akrilik karışımı ile 4 mevsim kullanıma uygundur. Yapısı itibariyle tüylenme, terleme ve alerji yapmadığı için her türlü örgünüzde tercih edebilirsiniz.

Angora iplik nedir?

Angora tavşanı lifi özel bir hayvansal liftir. Mükemmel yumuşaklık, beyazlık ve ısı tutma özelliklerine sahiptir. Bu özellikler koyun yününden daha iyidir. Angora tavşanı lifi genellikle uzun elyaf iplikçiliğinde işlense de son yıllarda kısa elyaf iplikçiliğinde kullanımı da yaygınlaşmıştır.

Ören bayan angora ile ne örülür?

Ören kadın angora el örgü ipi 100 gr. Hafif tüylü yapısı modelinize doğallık katacaktır. Kış aylarında ördüğünüz tüm örgü ve battaniyeleriniz için uygundur. Kullanım alanları: battaniye, atkı, kazak, bluz, şal, bere, atkı vb. ürünlerin imalatında kullanılır.

Lif örmek için hangi ip kullanılır?

Alternatif elyaf iplik seçenekleri arıyorsanız, hobbyburada’da pamuklu iplikleri veya en iyi alpaka ipliklerini inceleyip satın alabilirsiniz. Akrilik elyaf ipliğin en yaygın kullanımlarından biri, günlük tığ işi ve örgü projelerinizde kullanabileceğiniz pürüzsüz, tek tip iplikler oluşturmaktır.

Alize Cotton Gold ile neler örülür?

Kullanım Alanı: Hırka, yelek, atkı, bere, kazak, çanta vb. üretiminde kullanılır.

Alize ip markası kimin?

Yünteks grubuna ait olan Alize markası 1984 yılından bu yana yenilikçi bir ip markasıdır. Gelişen teknolojiyi yakından takip edip tüm örgü ipliklerine uygulamayı kendine görev edinmiştir. Oeko-Tex standartları çerçevesinde üretim yapmaktadır.

Alize Angora kaç metre?

%80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır.

Alize Angora Gold 114 hangi renk?

ALİZE ANGORA GOLD 114 Darphane.

Alize yün kaç numara şişle örülür?

%75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 100 metre uzunluğundadır. Üretici 8-10 numara şişlerle örülmesini önermektedir.

Ören bayan angora ile ne örülür?

Ören kadın angora el örgü ipi 100 gr. Hafif tüylü yapısı modelinize doğallık katar. Kış aylarında ördüğünüz tüm örgü ve battaniyeleriniz için uygundur. Kullanım alanları: battaniye, atkı, kazak, bluz, şal, bere, atkı vb. ürünlerin imalatında kullanılır.

Alize yelek kaç numara tığ ile örülür?

Kazak, hırka, yelek, kazak, aksesuar, atkı, şal ve daha fazlasını örmek için uygundur. %75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 570 metre uzunluğundadır. Üretici 2-2.5 numaralı şiş veya 0-2 numaralı tığ ile örmenizi önerir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir